Softwall cleanroom - pereti PVC antistatic camere curate

Softwall Cleanroom - Prezentare

O astfel de camera curata poate avea urmatoarele componente:

Structura sustinere Softwall Cleanroom - strucura de sustinere este confectionata din profile de aluminiu sau din alte materiale, in functie de proiect.

Pereti delimitare Softwall Cleanroom - perdele PVC speciale, confectionate din fasii PVC antistatice. Sistemul de sustinere si prindere este confectionat din inox.

Tavan Softwall Cleanroom - poate fi realizat din panouri sau poate fi de tip casetat metalic. Pe tavan se pot insera corpuri de iluminat, elemente de distributie (filtre HEPA terminale, anemostate sau grile) ale instalatiei HVAC, senzori de presiune diferentiala, sonde de prelevare particule, etc. 

Corpuri de iluminat Softwall Cleanroom - sunt specifice zonelor cu atmosfera controlata, si sunt usor de curatat. Se monteaza incastrat sau ingropat in tavane.

Sistemul de ventilatie Softwall Cleanroom - acesta, impreuna cu sistemul de automatizare, are rolul de a asigura conformitatea tuturor parametrilor solicitati prin proiect sau prin standardele aplicabile. Aerul este filtrat in trepte, in functie de cerinte.

_________________